Кошница
0 продукта
 
Продукти
 
Промоции
 
Фейсбук страница
 
Най-разглеждани
 

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ТЪРГОВЕЦА УСЛУГИ

Моля, преди да използвате сайта, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет страницата Autogroup-kp.com. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта Autogroup-kp.com се счита, че Вие приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля на използвайте Autogroup-kp.com.

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦА Аутогруп-КП ООД предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина Autogroup-kp.com. Тези условия обвързват всички потребители.

2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на Autogroup-kp.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на
Autogroup-kp.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на Аутогруп-КП ООД.
4. След кликване на бутона "Потвърдете поръчката", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в тяхната кошница. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

5. Аутогруп-КП ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица Аутогруп-КП ООД уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка. 
6. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове с/без ДДС.

II. АВТОРСКИ ПРАВА

7. Съдържанието в Autogroup-kp.com – информация, данни, ресурси, услуги, текст, графики - e собственост на Аутогруп-КП ООД и/или на неговите партньори и доставчици, и е защитено с авторски права. Нито една част от този сайт не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Аутогруп-КП ООД и/или на неговите партньори и доставчици. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони. Новините на страницата Autogroup-kp.com са предназначени само за Ваша лична информация. Употребата им извън този смисъл като публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и одобрението на Аутогруп-КП ООД е забранено.

III. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

8. Аутогруп-КП ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите в процеса на регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С ползването на интернет страницата Autogroup-kp.com, Потребителят приема употребата на "бисквитки" от Autogroup-kp.com, които помагат за предоставянето на по-качествена услуга. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до Аутогруп-КП ООД на autogroup_kp@abv.bg.

IV. РЕГИСТРАЦИЯ

9. За да може да поръча стоки от Autogroup-kp.com, Потребителят трябва:

Да е попълнил вярно on-line електронната регистрационна форма или формата за еднократна поръчка, намиращи се на интернет страницата Autogroup-kp.com. При попълване на електронните форма за регистрация или за еднократна поръчка Потребителят е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма данни, както и да ги актуализира в 7-дневен срок от тяхната промяна.

Потребителят гарантира, че данните, които предоставя, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. В случай, че потребителят предостави неверни данни или не са отразени настъпили промени в срока по този параграф, Autogroup-kp.com има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил. 

V. ПОРЪЧКА

10. Поръчки се обработват от екипа на Autogroup-kp.com в дните от понеделник до петък: от 9:00 ч. до 19:00 ч. и събота: от 10:00 ч. до 16:00 ч. Всички поръчки, подадени извън този период се обработват на следващия работен ден. 

Поръчки потвърдени до 15:00 ч. се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден.

Можете да поръчате избраните стоки, като ги добавите в кошницата и натиснете бутона "Плащане". На страницата за поръчката попълнете Вашите данни: Имена, адрес за доставка, телефон за връзка, имейл адрес; Фирмени данни за фактура (в случай на поръчка от юридическо лице); Изберете начин на доставка: Получаване в магазина – на адрес гр. Русе, ул. Драгоман № 6, Еконт Експрес до адрес, Еконт Експрес до офис.

След като попълните Вашите данни и изберете начин на плащане, изпратете поръчката и ние ще се свържем с Вас за потвърждение.

VI. ДОСТАВКА

11. Поръчки потвърдени до 15:00 ч. се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден. 

12. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, Аутогруп-КП ООД се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. Аутогруп-КП ООД не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
13. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Аутогруп-КП ООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Аутогруп-КП ООД не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от Аутогруп-КП ООД са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Аутогруп-КП ООД не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
13а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Аутогруп-КП ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
13б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

VII. ЦЕНИ

14. Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране. Транспортът в рамките на град Русе е безплатен за поръчки на стойност над 50 лв.

VIII. ПЛАЩАНЕ

15. Всички пратки се изпращат с наложен платеж (при получаване на стоката от куриер).

В случаите, когато Клиентът е посочил, че ще вземе пратката си от магазин Аутогруп-КП в гр. Русе плащането се извършва на място при получаване на стоката.

Когато Клиентът е направил поръчка над 50 лв. и адреса за доставка е в гр.Русе, доставката е безплатна и стоката се заплаща при нейното получаване от служител на Аутогруп-КП ООД.

IX. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

16. Аутогруп-КП ООД предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от потребителя/клиента стока.

X. ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

17. Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя клиентът има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й при спазени следните условия: Фабричният вид на стоката не е нарушен, стоката не е използвана, всички фабрични етикети не са повредени или премахнати; Представен е официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.

Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и др. куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.

18. За да върнете стока, закупена от Autogroup-kp.com свържете се с нас на e-mail адрес autogroup_kp@abv.bg като изпратите Вашето искане за връщане на стоката и служител на Аутогруп-КП ООД ще Ви предостави формуляр за връщане на стоката, в който трябва да попълните всички данни и отново да изпратите на e-mail адрес autogroup_kp@abv.bg.

XI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

19. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки на Интернет магазина Autogroup-kp.com след регистрация или чрез еднократна поръчка.
20. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
21. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява Аутогруп-КП ООД  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 
22. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата Autogroup-kp.com.
23.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на Аутогруп-КП ООД  се задължава при ползване на услугите да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове; да не извършва злоумишлени действия; да обезщети Аутогруп-КП ООД и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез Аutogroup-kp.com в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
24.  Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

XII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

25. Аутогруп-КП ООД няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 
26. Аутогруп-КП ООД има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на autogroup-kp.com.
27. Аутогруп-КП ООД има право по всяко време, без уведомяване на потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на Аутогруп-КП ООД  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. Аутогруп-КП ООД не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез Autogroup-kp.com.
28. Аутогруп-КП ООД след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 
29
. Аутогруп-КП ООД има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

30. Информацията по предходния член може да бъде използвана Аутогруп-КП ООД, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес, autogroup_kp@abv.bg. Аутогруп-КП ООД събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които Аутогруп-КП ООД ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави. 
31. Аутогруп-КП ООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които Аутогруп-КП ООД не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на Аутогруп-КП ООД.  

Интернет магазинът Autogroup-kp.com е собственост на Аутогруп-КП ООД - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. Ради Иванов № 5; с ЕИК: 203536788. Телефон за контакт: 0886534318, имейл адрес: autogroup_kp@abv.bg.