Кошница
0 продукта
 
Продукти
 
Фейсбук страница
 

DIVINOL

DIVINOL

Продуктите с търговска марка Divinol ® са произведени от немската компания Zeller + Gmelin GmbH & Co, която е основана през 1866.

Според концепцията на фирмата всички продукти се произвеждат САМО в Германия и САМО в техни заводи.

За производството на индустриални масла и смазочни материали, DIVINOL ® използват базови масла, извлечени от „арабски“ базови масла, което увеличава разходите им, но ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО и стабилността на продуктите, което обеснява дългосрочните им договори за доставка на продукти DIVINOL ® с фирми като DaimlerChrysler, BASF, BMW, Bosch, Opel, Porsche, Skoda, Alcatel, Белини, Хелър, Deutsche Bahn, и др.

Маслата и смазките Divinol ® са одобрени от водещите производители на автомобили и се използват в много различни области, в двигатели и машини на всички видове превозни средства. Фирмата е сертифицирана по DIN EN ISO 9001-2000 и извършва редовен контрол на качеството, за да гарантират спазването на този стандарт.

През 2012 г. за трети път компанията Zeller + Гмелин бе наградена с „Bosch Supplier Award“ награда за постижения в поддържането на качеството на продукта, минимални разходи и надеждността на доставките.

През 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, и 2012 г. Zeller + Гмелин GmbH & Co. за своите иновации бе удостоен с най-високо качество TOP 100 и влезе в списъка на най-добрите компании в Германия.

Продуктовата гама включва повече от 700 вида продукти – моторни масла за леки коли, камиони и селскостопански паркове, трансмисионни, хидравлични масла, смазочни материали, автомобилни химикали, спирачна течност и продукти за специални цели. Всички продукти отговарят на най-новите изисквания на автомобилните производители в света.

Обхватът на маслата за пътнически автомобили включва още Петнадесет разновидности на масла – синтетични, полусинтетични и минерални. Тези масла са предназначени за съвременните двигатели с три-пътни каталитични конвертори, турбо дизелов филтър за твърди частици, и за тежкотоварни двигатели. Имат серия масла за увеличени интервали за смяна (LongLife). В линията на моторни масла за търговски превозни средства – около 10 разновидности. Продуктите от тази марка е известна във всички европейски страни. Популярността на маслата Divinol се генерира от клиентите с познания в областта, а не от реклами. (Бележка: Политика на фирмата е да харчат по-вече пари за разработки и тестове за постигане на максимални резултати по производителност и устойчивост на продуктите, а не като други само за бляскави реклами.)

Всеки с бегли познания в областта на маслата знае какво значи и как се постига вземане на одобрение от производител на автомобили и дългосрочни договори. DIVINOL ® имат завидно количество одобрения и договори.

Подредба по: