Кошница
0 продукта
 
Продукти
 
Промоции
 
Фейсбук страница
 
Най-разглеждани
 

ROWE

ROWE

ROWE MINERALÖLWERK GMBH е предприятие от бранша на смазочните материали във Вормс, което отбелязва постоянен растеж. Основано през 1995 г. във Фльорсхайм-Далсхайм в Райнхесен от единствения съдружник и управител г-н дипл. инж. (FH) Михаел Цее, предприятието се разширява и през 2000 г. седалището на фирмата се премества в Бубенхайм в Пфалц. Поради повишаващите се изисквания и допълнително необходимия производствен капацитет на 09 декември 2013 г. е открито новото главно седалище във Вормс. През 2016 г. в ръководството на предприятието влиза също и дъщерята на основателя г-жа д-р Александра Колман.

Високото качество на продуктите, кратките срокове на доставка и атрактивните цени превръщат сертифицираното по DIN EN ISO 9001:2015, IATF 16949:2016 и ISO 14001:2015 предприятие в признат партньор, също и за големи клиенти в страната и чужбина. Южна и Източна Европа, Близкият Изток, Азия и Южна Америка са главните пазари за износ. От февруари 2018 г. предприятието притежава сертификат за система за енергиен мениджмънт по ISO 50001:2011, който подчертава устойчивата дейност и приноса към околната среда. Особено трябва да се подчертаят мерките във връзка с климатичните промени, въз основа на които ROWE реши от 2017 г. да управлява предприятието климатично неутрално и да компенсира всички емисии.

Освен това ROWE разработва всякакъв вид суровини също и на естествена основа с висок дял базисни масла с естествен произход. Те са изцяло CO2-неутрални, имат значително по-добър профил на ефективност и по-висока поносимост от околната среда в сравнение с минералните масла. Като предприятие от химическия бранш ние носим отговорност за бъдещето и околната среда.

Управлението на качеството обхваща цялата дейност на ROWE MINERALÖLWERK GMBH. Подробните описания на производствените и технологичните процеси гарантират постоянно високото качество на продуктите. Чрез редовни допитвания до клиентите слабите места бързо се откриват и отстраняват.

Продуктовата палета включва минерални масла, редукторни и хидравлични масла, смазочни материали за индустрията и металообработването, био смазочни материали, добавки за горива, както и антифриз и средства против обледеняване на стъклата, както и различни продукти за поддръжка на автомобила. Към следващите продуктови серии спадат смазочните материали за превозни средства на две колела, товарни автомобили, лодки и блокови електроцентрали. Освен това към продуктовото портфолио спадат също и произвежданите от 2015 г. в собствената инсталация за греси многофункционални и високоефективни греси.

ROWE MINERALÖLWERK GMBH насърчава различни културни и социални проекти и изключителни спортни постижения. Така към подкрепяните от ROWE проекти спадат между другото Симфоничният акордеонен оркестър Хесен (SAkkOH), клубът по скуош на Бундеслигата Black & White RC Worms и различни състезатели по триатлон (например Андреас Бьохерер и Михаел Гьонер). От много години ROWE насърчава установения във Вормс футболен клуб Wormatia 08 Worms e.V. През 2017 г. ангажиментът към футбола беше увеличен и сега сме първокласен спонсор на спортен клуб Дармщат 98 и партньор в шампионата на Борусия Дортмунд.

Подредба по: