Кошница
0 продукта
 
Продукти
 
Фейсбук страница
 

Wynn’s

Wynn’s

Wynn’s - повече от 70 години опит

Wynn’s предлага професионално оборудване и химически решения, осигуряващи оптимална работа на всички автомобилни системи. Като алтернатива на механичния ремонт, някои от проблемите в автомобила могат да бъдат решени или предотвратени с химическо третиране, което е:

  • ефикасно
  • достъпно
  • лесно за употреба

Химическите добавки на Wynn’s отговарят на специфичните изисквания на съвременните двигатели и също така защитават и оптимизират работата на по-старите автомобили. Част от продуктите на Wynn’s са фокусирани върху подобряването на работата на горивната система и понижаване на разхода на гориво.

Гамата от специални химически продукти на Wynn’s включва:

• продукти за горивна система

• продукти за маслена система и трансмисии

• продукти за охладителна система

• продукти за третиране на климатична система

• продукти за работилници и сервизи

Повече от 70 години отделът за „Научноизследователска и развойна дейност“ на Wynn’s работи за достигане на високо качество и ефективност на почистващите и смазващите технологии,  които в същото време отговарят на изискванията за безопасност и опазване на околната среда.

Задълбочените познания в автомобилния сектор и непрекъснато променящите се изисквания на производителите са в основата на развитието на продуктите на Wynn’s.

Продуктите на Wynn’s са сертифицирани според системата за качество ISO 9001. Повечето от тях имат одобрение от световните производители на автомобили. Wynn`s разчита на добре структурирана, глобална разпространителна мрежа от филиали и дистрибутори. Търговската марка на Wynn’s присъства в целия свят: в Европа, Близкия Изток, Африка, Северна и Южна Америка, Азия и Австралия.

 

От 2005 г. компанията е част от Performance Polymers Division на Illinois Tool Works.

Добавки за бензин
Добавки за бензин
Добавки за дизел
Добавки за дизел
Добавки за масло
Добавки за масло
Добавки охладителна система
Добавки охладителна система
Подредба по: