Кошница
0 продукта
 
Продукти
 
Фейсбук страница
 

Moje Auto

Moje Auto

2004г. Пазарен дебют на марката „Moje Auto“
Moje Autо дебютира успешно на полския пазар през 2004 г. На пазара са въведени препарати за почистване на интериор, шест основни продукта за грижа за колата, включително шампоан с восък за почистване на каросерията. Стартирането на марката беше съпроводено от силна маркетингова подкрепа - лицето на марката беше Martyna Wojciechowska - известна автомобилна журналистка, която изгражда образа на линията в кампанията.

2005-2006г. Включват се повече продукти, включително и пулверизатори. Лидерът на марката е шампоан с восък. Качеството на препаратите от линията Moje Auto се потвърждава постоянно в продуктовите тестове в най-популярния автомобилен седмичник в Полша, включително Motor i Auto Świat.

2007г. Това е времето, когато търговците използват най-новите постижения, а след това една много новаторска нанотехнология. В семейството на продуктите Moje Auto има под-марка: NANO SILVER - категория продукти за грижа за колата, които продукти имат защитни слоеве и други нанокомпоненти със силни антибактериални, противогъбични и антистатични свойства. През същата година линията „Moje Auto“ печели престижната награда „Market Leader“ в категорията автомобилна химия в Полша.

2008г. Значителна визуална промяна в графичния дизайн на опаковките и етикетите - за подчертаване на линията на магазина. Цветовете, които разграничават опаковките на препаратите на Moje Auto са: оранжево и черно. През същата година излиза и нова подкатегория: SOFTI - удобни кърпи за почистване за бърза грижа за автомобила.

2009г. Това е периодът на динамичен пазарен ръст на марката - продуктите се предлагат във всички канали за продажби в Полша. Марката „Moje Auto“ се разширява и включва продукти за защита на мотора и автомобилни радиатори.

2010г. Серията продукти на Mоje Auto включва специализирани продукти: препарат за почистване на котлен камък - радиатор и препарат за изплакване на двигателя.

2011г. Стартирането на производство MOBILER LongLife във формата: готов за употреба и концентрат. В момента се предлага в зелено и червено.

2012г. Подновяване на подготовката за почистване на арматурно табло, произведено на базата на нова формулировка - БЕЗ РАЗТВОРИ, гарантиращи безопасността за употреба, по-добри стойности на препаратите, в опаковки с дозатор, позволяващи точно прилагане - без пръски. Линията включва няколко продукта, които са важни за развитието на марката - CleanAir за климатична инсталация.

2013-2017г. Това е периодът на интензивно развитие на марката и обогатяване с нови продукти - появяват се препарати за грижа за гуми, каросерия, кабина, тапицерия, прозорци и климатични и вентилационни системи. През 2013 г. марката Moje Auto придобива посланик в лицето на Kajetana Kajetanowicza - понастоящем четирикратен полски шампион (2010-2013) и двукратен европейски шампион (2015-2016) в автомобилни спортове. Той остава лицето на марката и до днес, като препоръчва използването им. През този период семейството на продуктите се разширява в нови продуктови категории - през 2013 г. автомобилните аксесоари под името Moje Auto VIRAGE, обхващащи над 120 продукта, групирани в 6 категории: електрически крушки, чистачки, сезонни продукти, безопасност, инструменти, аксесоари; и през 2017 г. - за ароматизатори с името Moje Auto INSENTI.

Добавки за дизел
Добавки за дизел
Добавки за масло
Добавки за масло
Добавки охладителна система
Добавки охладителна система